Wat te lezen in je vakantie?

Laat ik beginnen met het feit dat ik vanaf afgelopen donderdag al vakantie heb! En natuurlijk sluit het volgende, misschien nog leukere nieuws, daar op aan. Ik ben over naar 5 Havo! Maar dan komt mijn volgende dilemma  naar boven. Wat ga ik lezen? Ik help jullie hier mee een handje op weg. Voor het geval dat jullie nog boeken zoeken.


Seeker van Arwem Elys Dayton. Seeker is voor de liefhebbers van Divergent (Veronica Roth)  De Hongerspelen (Suzanne Collins) dat zegt het boek in ieder geval. Als je fan bent van spannende boeken en van fantasy houdt dan is Seeker ook wat voor jou! Lees mijn recensie hier.


Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover. Onvoorwaardelijk is voor de liefhebbers van New Adult boeken zeker een aanrader. Nog nooit een New Adult boek gelezen? Dan zou ik zeker weten met Onvoorwaardelijk starten. Lees mijn recensie hier


Anna and the french kiss serie van Stephanie Perkins. Deze serie is een aanrader voor elke contemporary liefhebber. Er zit een romantisch randje aan deze boeken. Wat het verhaal voor mij af maakt. Lees mijn recensies hier, hier en hier.


Lumukki serie van Salla Simukka. Deze serie is voor elke thriller liefhebber een must. De boeken zijn niet echt dik, dus heerlijk voor op vakantie. Lees mijn recensies hier, hier en hier

An ember in the ashes van Sabaa Tahir. An ember in the ashes is geen aanrader voor jonge lezers. Ik vind hem zelf erg gewelddadig. Maar het is duidelijk geen doorsnee dystopian boek. Lees mijn recensie hier


De Touching Juliette serie van Tahereh Mafi. Deze serie is een aanrader als je, net als ik, enorm van dystopian boeken houdt. Let op er zit echter wel een romantisch tintje in de serie. Laat je hier niet door afschrikken, het verhaal is geweldig. Lees mijn recensie hier.


De hongerspelen van Suzanne Collins. Dit is toch wel echt de grondlegger van alle dystopian boeken. Waarom zou je ze deze zomer niet herlezen? In november komt tenslotte de laatste film uit. Oh en zijn mijn covers niet prachtig? En de achterkant niet te vergeten.
                                  

Laat me weten wat jij deze zomer gaat lezen misschien haal ik er voor mijzelf nog wel inspiratie uit. 

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Leuk zo'n lijstje met tips, al heb ik de komende maanden nog genoeg leesvoer in huis. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd naar Seeker, de boeken van Stephanie Perkins, de boeken van Tahereh Mafi en de boeken van Salla Simukka!

    BeantwoordenVerwijderen