Nieuwe uitgaven waar ik in april

April is een feit! Het voelt goed dat het jaar zo snel gaat. Om alles nog beter te maken heb ik bijna een week vakantie! Dus genoeg tijd om te lezen en te bloggen. Al benieuwd wat er aankomende maand uitkomt? Op deze uitgaven zit ik dus te wachten!

Door de zombiespiegel van Gena Showalter
Alice dacht dat ze alles al had meegemaakt, maar helaas... het kan nog erger. Na de laatste zombie-aanval gebeuren er vreemde dingen met haar. Spiegels komen tot leven, ze hoort stemmen die anderen niet schijnen te horen en ze heeft soms de afschuwelijke neiging om iemand aan te vallen. Meer dan ooit heeft ze Cole, haar vriendje, nodig, maar tot overmaat van ramp maakt hij het uit. Sterker nog, hij ontwijkt haar zoveel mogelijk, en het lijkt wel alsof hij iets voor haar verborgen houdt...
Door de zombiespiegel verschijnt op 21 aprilWij leugenaars van E. Lochart
Cadence is de oudste kleindochter van de machtige familie Sinclair. Elk jaar brengt ze de zomer door op het privé-eiland van haar opa. Heerlijke vakanties met haar neef Johnny, nicht Mirren en de knappe buitenstaander Gat. Ze vormen een hechte club. Tijdens hun 15e zomer worden Cadence en Gat verliefd op elkaar. En dan gebeurt er iets onomkeerbaars.

Nu is Cadence na twee jaar afwezigheid voor het eerst terug op het eiland. Geteisterd door zware migraine probeert ze te achterhalen wat er die zomer is gebeurd. Haar familie zwijgt in alle talen. Langzaam komen de herinneringen boven, maar ook de leugens en familiegeheimen.
Wij leugenaars verschijnt op 14 april

Anna en de French kiss van Stephanie Perkins
Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?

Anna en de French kiss verschijnt op 15 april

Ongemerkt van Kami Garcia
Kennedy Waters leeft in een wereld waarin geesten geheimen
bewaren en doden moorden plegen. Wanneer ze per
ongeluk een wraakzuchtig demon heeft vrijgelaten, moet
ze hem met de vier andere leden van het Legioen van de
Zwarte Duif zien te verslaan. Intussen leert ze meer over
het Legioen en de Illuminati. Alle leden, op Kennedy na,
hebben een merkteken, die samen een zegel vormen.
Tijdens de jacht op de demon kan Kennedy niet langer de
vraag die ze het meest vreest uit de weg gaan: waarom is
zij nog steeds ongemerkt?
Ongemerkt verschijnt op 2 april

Ik heb zelf Wij leugenaars en Anna en de French kiss gelezen en ik raad ze zo aan voor jullie. Geweldige boeken.

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Ik ben erg benieuwd naar Ongemerkt, deel 1 vond ik niet super origineel, dus benieuwd of dat in deel 2 verandert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel benieuwd naar wij leugenaars,al vind ik de engelse titel veel leuker

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf ben ik vooral benieuwd naar het eerste en laatste boek uit je lijstje. Die eerste cover vind ik ook best leuk geworden. Tof dat ze mooi bij elkaar aansluiten want ik heb er hekel aan wanneer dat niet het geval is bij een serie.

    BeantwoordenVerwijderen