Despicable Books verandert!

Misschien heb je het al door gehad maar door de tijd heen verandert mijn blog. Onder andere het uiterlijk. Om eerlijk te zijn ben ik daar, eindelijk, tevreden over en zal ik dat niet zo snel veranderen. Wat verandert er dan wel? De inhoud!


Voorheen was Despicable Books vooral op Young Adult boeken gericht. Ik word zelf ook ouder, dit jaar word ik namelijk achttien! Ook kleine meisjes worden groot. Wat er nou precies gaat veranderen ga ik nu vertellen. 

Ik wil mij niet alleen maar op een genre gaan richten. Ik wil dus niet alleen maar over YA boeken gaan bloggen maar ook andere genres de kans geven. Eerder dit jaar ben ik met het New Adult genre begonnen. Ik lees nu ook steeds meer romans. Dit betekent niet het Young Adult genre helemaal gaat verdwijnen. Het komt alleen minder aan bod. 

Het is vooral ook omdat ik me niet aan een doelgroep wil binden. Ik wil iets hebben voor iedereen. Een blog waar eigenlijk elke lezer iets vindt wat hij of zij graag leest. Ik lees eigenlijk al bijna alle genres dus voor mij is het niet een hele grote verandering. 

Wat vinden jullie van deze verandering? 

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Je moet inderdaad schrijven over wat bij jóu past. Dan komt het ook het eerlijkst over. Dus ik kijk uit naar je 'nieuwe' recensies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal top! Ik schrijf ook om die reden recensies over boeken van (bijna) alle genres.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker geen probleem voor mij!
  Ik ben zelf in de 30 en lees verschillende genres door elkaar, dus je blog zal alsmaar beter bij mij passen :-)
  Leuk dat je ook andere genres gaat exploreren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als het bij jou past is het toch goed! Ik ben er wel benieuwd heen.

  BeantwoordenVerwijderen