Boektober

Okay ik weet het, september was een vreselijke maand wat betreft lezen. Ik begon weer met school en gamen. Dat samen met werk is enorm veel tijd. Wat betekent dat ik weinig tijd had met een boek. En toen was het alweer het einde van de maand. Shit man, zo weinig gelezen. Maar gelukkig kwam Dagmar mij redden. Duizend maar dank!


Wat is Boektober dan eigenlijk? Boektober is een leesuitdaging om zo veel mogelijk boeken in een maand te lezen. Maar ja dat doe ik normaal elke maand al. Ik heb een extra stimulans, mijn Goodreads challenge haalt mij bijna in. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. En natuurlijk wil ik mijn challenge iets verbeteren.

Okay nu de echte zaken. Wat gaat er gelezen worden?
Ik wil sowieso de nieuwe titel, Alles of Niets van Gillian King lezen. Aangezien die alweer bijna uit komt. Ik denk eraan om Dorothy must die van Danielle Page te lezen. Daarnaast heb ik De nacht van de vogels van Kate Mosse hier liggen. Voor de rest zie ik wel wart de maand mij gaat brengen. Hebben jullie nog aanraders? Meld je zeker aan voor het evenement via Facebook

Dus boektober is van 1 tot en met 31 oktober. Gaan jullie meer lezen dan mij?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ja leuk! Ik doe ook mee. Gemiddeld lees ik vijf boeken per maand, dus ik ga mezelf echt uitdagen en mijn goal op zes boeken zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk je deelname, dankjewel! Veel leesplezier en succes toegewenst :D

    BeantwoordenVerwijderen