Lobsters book tag

Afgelopen week werd ik door Lieke getagd voor de Lobster book tag. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig en vulde hem in. Als je mijn recensie van Lobsters nog wilt lezen klik dan hier

1. Freddie: Een boek dat qua uiterlijk niet overeenkomt met de inhoud van het boek (mag positief of negatief ingevuld worden).

Wacht op mij van J. Lynn. Het verhaal was in ieder geval veel beter dan de cover. Het is een NA boek zoals er meerdere zijn maar door de kaft had ik er weinig van verwacht.

2. Hot Ribena: Een boek dat niemand geweldig vindt, maar jij echt het einde vindt!

Zwarte veren van Anne Bishop. Ik heb van andere niet geweldige verhalen gehoord terwijl ik het boek vijf sterren gaf. Wat mij betreft was het zeker de moeite waard. Het is ook maar waar je van houdt hé!

3. Lobster: Als je een karakter uit een boek kon kiezen die jouw lobster is en voor eeuwig bij je zou blijven, wie zal dat dan zijn?

Ik twijfel tussen De Duisterling uit De Grisha serie (Leigh Bardugo) en Nick uit About a Girl (Lindsey Kelk) beide worden wel als redelijk badguys gezien. Over de Duisterling geen twijfel mogelijk, maar Nick is een zelfverzekerde man. Ik weet niet wie ik liever heb.

4. Carmen: Een boek waarbij je eerst een sterk gevoel tegen had, maar uiteindelijk prachtig vond toen je het las.

The strange and beautiful sorrows of Ava Lavander (Leslye Walton). Het verhaal startte niet met Ava zoals ik verwachtte maar dat hield mij niet tegen. Toen ik het verhaal uit had snapte ik de connectie en vond ik het boek helemaal het einde!

5. Ham / Sannah: Je favoriete book ship (boekenkoppel) allertijden.

Luna en Neville uit Harry Potter. En Snape en Lily. Waarom ook niet twee hé? Ik kan alweer niet kiezen. Beide liefdes vond ik pas in Harry Potter & The Deathly Hallows dus waarom niet.

7. ”One for all and all for me”: Een boek waar je van houdt waarin een vriendschap een belangrijke rol speelt.

Emmy & Olivier. (Robin Benway) Ik las dit boek afgelopen week nog uit. Het is voor mij een aanrader.

8. Een boek dat zo buiten jouw straatje valt maar wat je uiteindelijk toch enorm kon waarderen.

Ik begin met feit dat ik zo goed als alles lees. Toen ik voor het eerst een New Adult boek las had ik dit gevoel wel. Dus Het boek van Tess (Miriam Bruijstens)

Ik ga niemand taggen, helaas, maar ik kijk uit naar de volgende die ook de tag gaan invullen. 

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Van mij kregen beide boeken van Anne Bishop ook een geweldige score. Ik ben trouwens super nieuwsgierig naar het derde deel.

    BeantwoordenVerwijderen