Perfectie

Drie jaar geleden waren Spencer, Aria, Emily, Hanna en Alison de populairste meisjes op school. Op hun Prada-schoenen paradeerden ze al roddelend door de gangen. Men keek tegen hen op, maar ze werden ook gehaat. Als Alison op mysterieuze wijze verdwijnt, zijn de vriendinnen verdrietig, maar stiekem ook wel een beetje opgelucht. Maar nu probeert iemand hun perfecte leventjes te verpesten. Is Alison wel echt dood?


Titel: Perfectie #3 Pretty Little Liars
Auteur: Sara Shepard
Aantal bladzijdes: 240
Speelt zich af in: Rosewood (VS)
Uitgeverij: The house of books

Samenvatting

Na Alison's begrafenis is het zeker, die vreemde berichten komen niet van haar af. Wie weet dan wel alle geheimen over Spencer, Aria, Emily en Hanna? De zoektocht begint, maar niet zonder enig gevaar.

Mijn mening

Wat lezen deze boeken lekker weg zeg! Ik moest zeggen dat ze nog sneller lezen dan dat ik ze de eerste keer las. Ik snap niet waarom ik toen gestopt ben, maar ik heb geen spijt dat ik weer begonnen ben.

Aria is nog steeds een van mijn favorieten personages uit de serie. Iedereen weet wel dat ze niet altijd even slim bezig is. Lees met Ezra. Maar toch blijf ik van haar houden.

Als je de vergelijking met de serie maakt loopt alles heel anders. Ik vind de boeken zo veel leuker dat ik na seizoen een gestopt ben met de serie. Ik heb er totaal geen spijt van. Ik heb inmiddels vier van de zestien boeken uit. Dus ik heb nog wel even te gaan.

Ik ben heel erg benieuwd wie A nou is. Het houdt mij enorm bezig. Kom maar op met de volgende boeken!

Ik geef Perfectie 5/5

CONVERSATION

1 reacties:

  1. De boeken zijn zó leuk! De serie is echt heel anders, ben ook blij dat ik daar niet mee ben doorgegaan. Ik heb vroeg tot boek 7 gelezen in het Nederlands, maar nu heb ik de boxset van 1 t/m 4 in het Engels gekocht en wil ik de serie weer oppakken! En ik sluit mij helemaal aan: Aria is ook mijn favoriete en daarna Hanna!

    BeantwoordenVerwijderen