Blog hop aanraders

Elke maakt Joany van Craving Pages een blog hop, die van deze week sprak me aan dus ik doe lekker mee!
Welke boeken zou jij … (5 fictieve personages -boeken, films of series- naar keuze) aanraden en waarom? 

Lissa uit Vampire Academy zou ik Onsterfelijk van Julie Kagawa laten lezen. Lissa komt zo meer te weten over andere vampieren. Vooral het verschil tussen goed en kwaad. Interessant zal ik maar zeggen!


Nicole uit Codenaam Coco zou ik Morgen toen de oorlog begon laten lezen. Nicole heeft te maken met oorlog net als de mensen uit Morgen toen de oorlog begon, zo laat ik aan Nicole zien dat er nog meer badass jongeren zijn die zich tegen de oorlog verzetten!

Mara uit The unbecoming of Mara Dyer laat ik It's kind of a funny story lezen. Het is niet erg als het in je hoofd anders loopt dan bij 'normale' mensen. Dat laat Craig uit It's kind of a funny story zien. 

Liesel uit De boekendief raad ik Codenaam Coco aan. Terwijl Liesel in Duitsland zit tijdens de tweede wereldoorlog zit Nicole in België. Een wereld van verschil, aangezien Liesel een verslindster is van boeken denk ik dat ze hiervan gaat genieten!

Ik laat Mia uit Ik wist het Verkikkerd lezen. Mia kan wel wat humor gebruiken. Dit boek van Nederlandse bodem zal denk ik wel bij haar in de smaak vallen. Ook al heeft ze niet altijd tijd om te lezen. 

CONVERSATION

1 reacties: