Koffie verkeerd

Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat vertelt ze haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze ineens compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen, en is deze mysterieuze man misschien echt de ware...?

Titel: Koffie Verkeerd #1 Barista!
Auteur: Elsbeth Witt
Aantal bladzijdes: 205
Speelt zich af in: Utrecht
Uitgeverij: Xander uitgevers
Samenvatting

Laura werkt bij Barista! Zegt dat ze altijd op een blonde man valt maar wanneer een man met donker haar langskomt gaat Laura's hart sneller kloppen. Tussen het werk door probeert ze te ontdekken wie die man is, totdat hij haar mee uit vraagt.

Mijn mening

Ik moest best wel wennen aan de schrijfstijl van Elsbeth Witt maar na een bladzijde of twintig zat ik er goed in en kan ik zeggen dat ik aan het genieten was van dit verhaal. 

Koffie verkeerd speelt zich af in een koffiebar iets wat ik erg leuk vind aangezien ik er niet veel over lees. En dan zit er nog een cliché liefdesverhaal in verwerkt wat natuurlijk ook weer drama met zich mee brengt. 

Er zijn momenten dat ik kei hard moeten lachen. Oh Laura hoe kan je jezelf dit aan doen? Heb ik mezelf meerdere keren afgevraagd. Elsbeth Witt heeft geweldige humor. Ik ben hierdoor erg nieuwsgierig naar de rest van de Barista! serie. 

Ik vind het een super leuk idee dat in de Barista! serie elk boek vanuit een ander perspectief wordt verteld. Ik heb het tweede boek ook al gelezen. Hoewel die heel anders is maar dat maakt het niet minder leuk, ik vind het juist een extra toevoeging. De meeste series hebben geen wisselend perspectief dus dat vind ik echt super.

Ik geef Koffie verkeerd 4/5

CONVERSATION

1 reacties: