Ohmybookathon wrap-up

Vorige week donderdag begon de Ohmybookathon. Als groot leesliefhebber kon ik dit natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik had die donderdag gelukkig vrij. Maar ik zal je vast zeggen,ik ging er vol voor!
Voor mij begon de dag vrij rustig. Ik pakte een uur nadat ik wakker werd mijn eerste boek op. Voor mij was het een dood normale dag. Totdat ik goed in Het vierde rijk zat. Wat een geweldig boek is dat zeg, binnenkort hier meer over. Tegen de middag, na drie uurtjes lezen, was hij alweer uit. Toen kwam de grootste uitdaging pas. Rode letters heeft 544 bladzijdes en ook die kwam uit.
Ik las op donderdag zowel Het vierde rijk als Rode letters uit. 

Vrijdag stond ik vroeg op, ik moest al vroeg op school zijn dus dat betekende dat ik ook weer vroeg thuis zou zijn. Ik had meer zin in andere dingen dan lezen. Uiteindelijk, ergens in de middag, begon ik aan Dwaaleiland. 
Ik las op vrijdag Dwaaleiland uit.

Het weekend begon! Jippie! Dit was ook de dag dat de vierdaagsefeesten begonnen. Ik was daardoor, kuch, licht afgeleid. Ik redde het alsnog om het vierde boek in de Geek Girl serie uit te lezen.
Op zaterdag las ik Gouden Bergen uit.

Tijd voor een historisch roman! Ik koos hiervoor Survivor van Lesley Pearse uit. Als jullie benieuwd zijn, zal ik, als ik jou was, beginnen met Belle.  Nadat Survivor uit was begon ik in Ja ik wil niet. Ik had er wat moeite mee, en als de vermoeidheid toeslaat moet je er toch aan overgeven.
Op zondag las ik Survivor uit

Ik was zondagavond in Ja, ik wil niet begonnen. Maandag had ik ook moeite met lezen. Ik werd een beetje ziek en had mijn volle aandacht niet bij het lezen. Maar ondanks alles heb ik toch mijn boek uit gelezen.
Op maandag las ik Ja, ik wil niet uit

Ik zal maar zeggen dat ik lekker bezig ben geweest, zes gelezen boeken! Tot de volgende keer meiden ik kijk er al naar uit!

CONVERSATION

1 reacties: