Win: Blues in FDankzij Emmy´s boekenadventskalender mag ik één exemplaar van Blues in F verloten. Dit boek geschreven door Emke Rientsma heb ik het boek nog niet gelezen. Oeps.. Maar dat wil ik nog wel gaan doen! Dus waar gaat Blues in F eigenlijk over?

Janek is niet bepaald een droomleerling. Hij heeft wel iets beters te doen dan lessen bijwonen of huiswerk maken: oefenen met zijn band bijvoorbeeld, of wat bijverdienen in de vishandel van zijn oom. Maar dat verandert allemaal wanneer Janek onder toezicht wordt geplaatst van de aantrekkelijke nieuwe docente mevrouw Siegal - of Mirjam, zoals hij haar al snel noemt. Bij haar kan hij zijn hart uitstorten over zijn Poolse achtergrond en lastige thuissituatie. Al snel voelt Janek meer voor zijn begeleidster. Is hij nou gek, of voelt zij hetzelfde? Hij bedenkt een bizar plan om daarachter te komen.

Dus wil jij dit boek winnen? Wat je ervoor moet doen zet ik hieronder neer.
 • Volg mij en Emmy op Bloglovin.
 • Vertel in een reactie bij wie jij je hart kan uitstorten. En waarom diegene altijd voor je klaar staat. 
Vergeet niet om elke dag op Emmy´s blog te kijken voor leuke winacties. Deze actie loopt tot en met 20 december 12.00 uur. Op 21 december maak ik de winnaars bekend. 

Veel succes! 

CONVERSATION

13 reacties:

 1. Goeiemorgen! Leuke winactie, ik ben benieuwd naar het boek :)
  Ik volg jullie beiden al op bloglovin en like t artikel.

  Ik kan mijn hart altijd uitstorten bij mijn oma. Mijn moeder is vaak te druk met werk, dus bij stress of problemen ga ik naar mijn oma. Met haar levenswijsheid heeft ze altijd de goede adviezen. En ja, omdat ze niet echt veel te doen heeft voor de rest, staat ze altijd voor mij klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan altijd terecht bij mijn nichtje, die meer een zus voor me is dan mijn eigenlijke zus. Altijd staan we voor elkaar klaar en samen hebben we al veel meegemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan altijd terecht bij mijn vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mijn man omdat hij mij het beste begrijpt en zijn mening durft te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn hart luchten doe ik bij verschillende mensen (al ben ik er niet zo heel goed in). Mijn vriend als eerste maar die wil ik niet met alles lastig vallen. Ik heb een aantal lieve vriendinnetjes die net als ik ook de ziekte MS hebben of een andere ernstige ziekte en daarmee deel ik het meest, omdat we vaak aan 1 woord genoeg hebben en dingen van elkaar begrijpen die 'gezonde' mensen soms moeilijk kunnen bevatten, wat ook heel logisch is hoor.
  En dan heb ik nog een paar echte boekenmaatjes via Internet waar ik alles over de boeken die ik lees kwijt kan, heerlijk! In m'n thuisomgeving heb ik niet zoveel lezers maar het is zo lekker om ook af en toe over een geweldig boek je hart te kunnen luchten!
  Dus zo verdeel ik het een beetje haha.
  Erg fijn dat er überhaupt mensen zijn waarbij je je hart kunt luchten! En ik ben errug benieuwd naar dit boek, wat een mooi uitgangspunt van een verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan altijd mijn hart uitstorten bij mijn man Hans & zus Els.
  Zij kennen mij als geen ander en staan altijd voor me klaar.
  We zijn er voor elkaar door dik & dun.
  Ik volg jouw & Emmy op Bloglovin.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke actie, ik ga deze delen op mijn pagina op facebook : Mieke's blog: graag gelezen. Ik doe niet mee, ik heb het boek al gelezen. Veel succes en veel leesplezier voor de winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke actie ! Ik doe graag mee. Ik kan en mag mijn hart altijd uitstorten bij een zeer goede vriendin. Ze staat altijd voor me klaar, maar ik ook voor haar. Alles is bespreekbaar en niks is gek, raar of vreemd. Relativeren, luisteren en goed advies geven kan ze als geen ander. Gelukkig valt er ook nog veel te lachen, want ze heeft ook veel humor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan altijd bij mijn beste vriendin terecht. We zoeken samen dan een oplossing en kijken naar de mogelijkheden

  Leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn vriendin is er supergoed in me een hart onder de riem te steken als ik me down voel, en andersom probeer ik hetzelfde voor haar te betekenen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke winactie.! Ik waag graag mijn kans..

  Ik kan altijd terecht bij mijn moemoe (grootmoeder)... Zij reageert altijd heel koel en dat heb ik nodig. Ik heb liever dat iemand heel weinig reageert, want mensen die me dan voortdurend onderbreken of tips te geven of hun eigen ervaring te vertellen kan ik amper verdragen. Op zo'n moment heb ik het gevoel alsof niets van de tips kan werken... En aangezien mijn moemoe luistert, concludeert en over een ander onderwerp begint vertel ik probleempjes het liefst aan haar..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn grote steun is mijn moeder. Ik heb een ontzettende sterke band met haar. Als ik ergens mee zit kan ik er met haar over praten. Ze stelt me dan gerust of denkt met me mee over een oplossing. Ze gaat ook regelmatig een dagje met me weg. Laatst is ze nog met me naar het Boekenfestijn in Maastricht geweest (dat is ruim 3 uur heen en 3 uur terug reizen vanaf hier!!) en dat deed ze omdat ik er graag heen wilde en er niemand anders mee ging. En zo'n stuk in je eentje reizen is natuurlijk niet zoveel aan. Ik weet ook nog heel erg goed dat ze vroeger altijd op me zat te wachten na school en dat ik dan mijn verhaal kwijt kon (en dat was fijn want ik heb het grootste deel van de tijd geen leuke schooltijd gehad). Zij is sinds mijn geboorte nooit meer begonnen met werken en heeft dus zo ongeveer haar carriere opgeofferd om voor mij te kunnen zorgen. Ik heb altijd bij haar terecht gekund en dat kan ik nog steeds en daar ben ik der ontzettend dankbaar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan altijd terecht bij mijn mama! Ik kan niet leven zonder haar. Ze is echt mijn beste vriendin en dat vind ik geweldig. Als er iets is, zoekt zij samen met mij voor een oplossing. Ze heeft me ook geleerd om angsten te overwinnen en niet zo snel op te geven! Daar ben ik best wel blij over. Heel erg fijne winactie. Ik wens iedereen heel veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen