Nieuwe uitgaven in mei

En ja hoor het is mei! Ik loop voor op het schema van mijn challenge. Ik sta namelijk al op 70 (!) gelezen boeken. Happy reading allemaal!


Ps I still love you van Jenny Han
Lara Jean didn’t expect to really fall for Peter.
She and Peter were just pretending. Except suddenly they weren’t. Now Lara Jean is more confused than ever.
When another boy from her past returns to her life, Lara Jean’s feelings for him return too. Can a girl be in love with two boys at once?
Ps I still love you verschijnt op 26 mei

Half wit van Sally Green

Na eindelijk zijn vader Marcus te hebben ontmoet, is Nathan nog steeds op de vlucht. Marcus is de gevreesde leider van de Zwarte Heksen, en de Witte Heksen maken jacht op zijn zoon. Nu Nathan van zijn vader drie geschenken heeft gekregen en een volwaardige heks is, jagen de Witte Heksen nog fanatieker op hem. Terwijl Nathan op zoek is naar zijn vriend Gabriël en Annalise, een Witte Heks op wie hij verliefd is, moet hij zijn nieuwe, overweldigende gave onder controle zien te krijgen...
Half wit verschijnt op 15 mei


Seeker van  Arwen Elys Dayton
Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben afgelegd die hen tot een echte Zoeker maakt, komen ze erachter dat het nobele doel dat ze dachten na te streven, niet meer bestaat. Quin en Shinobu besluiten te vluchten om hun lot te ontlopen en kiezen allebei hun eigen pad. John is echter op zoek naar hen en de waardevolle athame die de Zoekers gebruiken, om recht te zetten wat er in het verleden met zijn familie is gebeurd. De allesbeslissende strijd om gerechtigheid barst los en Quin zal haar pad voor de toekomst moeten kiezen.
Seeker verschijnt op 29 mei


De wraak van zeven van Pittacus Lore

We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen Gardes tegen ons op zou zetten. En nu is Acht dood. Ik zou alles doen om hem weer terug te brengen. Mijn hele leven ben ik al voor de Mogadoren op de vlucht - ze hebben alles van me afgenomen. Maar dat houdt nu op. De strijd gaat door, en ik zal niet rusten voor ik ze allemaal vernietigd heb.
De wraak van zeven verschijnt op 6 mei

Naar welke uitgaven kijken jullie het meeste uit?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Ik kijk het meest uit naar Seeker! Ik ben zo benieuwd!

    (ik heb het 1e hoofdstuk voor een deel al gelezen en het was echt gaaf)

    BeantwoordenVerwijderen