Boekhaul!

Gisteren had ik het geweldige idee om mijn zusje mee naar de boekhandel te nemen. Aangezien zij ook van lezen houdt leek het mij heerlijk om daar even met haar rond te struinen. En als resultaat wij kwamen met twee tassen vol met boeken terug!


Allereerst kochten we Breek me van Tahereh Mafi. Hij was maar €12.50 en aangezien dit het enige deel wat ontbreekt had ik hem ook wel nodig. Wat is een serie zonder het tweede boek?

Laat ik zeggen dat ik mijn favoriete boek nog niet had. Ik heb het over Where Rainbows End van Cecelia Ahern. Dit boek is een van mijn favorieten. Die mag dus zeker ook niet ontbreken in mijn kast.

Kennen jullie de serie De glazen troon van Sarah J. Maas? Dit zijn de eerste twee boeken in de serie. Zelf heb ik ze al gelezen maar die boeken waren van de bieb. Nu heb ik mijn eigen exemplaren

Nadat ik een aantal lovende recensies voorbij zag komen kon ik All the bright places ook niet laten liggen. Hij is nu maar €9.95 in plaats van €12.95

En als laatste heb ik nog deze twee tassen van Blossom Books en Best of YA.

Ik zal maar zeggen dat deze haul zeer geslaagd is. Wat vinden jullie van mijn nieuwe boeken?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Die prachtige covers van Tahereh Mafi zullen ongetwijfeld een mooie ereplaats in je kast hebben gekregen. Wat leuk dat je de Best of YA tas hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk zo'n boekhaul. Ik ken er nog geen een van, erg he. Ik moet echt weer meer gaan lezen hahaa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Breek me wil ik ook heel graag lezen! Ik ga vandaag winkelen, hopelijk vind ik ook fijne boeken. :-) veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oe, All The Bright Places! Die heb ik ook besteld, krijg hem woensdag binnen als 't goed is. =) Maar dan in 't Nederlands.

  BeantwoordenVerwijderen