Fairest

In this stunning bridge book between Cress and Winter in the bestselling Lunar Chronicles, Queen Levana’s story is finally told.

Mirror, mirror on the wall,
Who is the fairest of them all?

Fans of the Lunar Chronicles know Queen Levana as a ruler who uses her “glamour” to gain power. But long before she crossed paths with Cinder, Scarlet, and Cress, Levana lived a very different story – a story that has never been told . . . until now. 

Marissa Meyer spins yet another unforgettable tale about love and war, deceit and death. This extraordinary book includes full-color art and an excerpt from Winter, the next book in the Lunar Chronicles series.


Titel: Fairest #3.5 Lunar Chronicles
Auteur: Marissa Meyer
Aantal bladzijdes: 222
Speelt zich af in: Lunar
Uitgeverij: Feiwel & Friends

Samenvatting

Koningin Levana van Lunar (de maan) uit de Lunar Chronicles heeft een eigen verhaal.  Dat ze mensen met haar glamour doet misleiden is een oud trucje. Hoe is ze aan de macht gekomen? En welke relatie heeft zij met de verdwijning van de prinses?

Mijn mening

Voor dit boek vond ik Levana heel wreed maar ik had geen duidelijk beeld van haar. Ik wist wel dat ze de koningin van de maan is en dat was het wel zo'n beetje. Fairest gaat in op de jeugd van Levana, iets wat ik heel interessant vind. 

Wie Levana is en waar ze vandaan komt, wie ze lief heeft wordt allemaal besproken in dit boek. Ik was wel benieuwd waarom ze haar glamour vaak gebruikt. En wat er met de prinses gebeurd is. Eindelijk was het moment daar om dat te zien.

Ik vind Fairest een goed boek. Ook omdat Winter geïntroduceerd wordt, maar ook omdat je zo veel meer komt te weten over Levana. Er staat ook een preview van Winter in, mijn geduld raakt nu wel een beetje op. Ik wil dat boek zo graag lezen!

Ik geef Fairest 5/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten