September wrap up & oktober tbr


Ik gooi er gelijk maar een persoonlijke update bij. Ik ga minder bloggen. Zoals jullie gemerkt hebben, plaats ik al minder posts. Dit heeft met mijn gezondheid te maken. Die gaat op dit moment boven alles.

Mijn wrap up van september

City of Bones (Cassandra Clare) 
De zaterdag van het onweer (Martine Glaser)
Last sacrifice (Richelle Mead)
Lola and the boy next door (Stephanie Perkins)
Pandaogen (Joost van Bellen)
Spirit bound (Richelle Mead)
The fifth wave (Rick Yancey)

Oktober tbr

Dreiging en duisternis (Leigh Bardugo)
Endgame (James Fray)
The revenge of seven (Pittacus Lore)
Water en vuur (Victoria Scott)

Kleine tbr maar ik denk dat dit wel te halen is. Vooral omdat ik er al twee uit heb en er dus nog maar twee hoef te lezen ;)

Fijne week allemaal!

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Heel veel beterschap, eerst je gezondheid en dan het bloggen :) Ik ga binnenkort beginnen aan Dreiging en Duisternis en heb vorige week Endgame gelezen, die is heel goed! Ik wil ook ooit nog de boeken van Pittacus Lore gaan lezen, en Water en Vuur lijkt me ook best leuk! Veel leesplezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke boeken heb je gelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Jaike,

  Ten eerste heel veel beterschap, hoop dat het binnenkort beter gaat met je gezondheid! Ten tweede wil ik je laten weten dat ik je heb genomineerd voor een Liebster award! Je kunt hier mijn post vinden waar ik je nomineer: http://www.icecoldpassion.com/2014/10/liebster-award-first-nomination-on-new.html de vragen zijn ook beschikbaar in het Nederlands (klik dan gewoon op de Nederlandse vlag daar zul je ze vinden)

  Groetjes Irene.

  BeantwoordenVerwijderen