Mijn favoriete boekenfoto's

Fotografie is toch wel een hobby van mij geworden. Zeker op het moment dat ik dacht hey ik ga foto's maken voor mijn blog. Ik ben op de facebookpagina van Despicable Books een album gestart waar ik wat van mijn foto's met jullie deel. Zoals te zien valt staan er nu vier foto's in het album. Benieuwd naar meer?Let's start met een van mijn favoriete boeken. Het erge is nog wel dat ik vanavond nog genomen heb. Die kriebels komen soms hé! Ik vind het zelf leuk om met allemaal spullen te experimenteren. Vandaag was deze bloem aan de beurt. 


Ah de kroon van Tearling. Dit boek behoort toch wel tot een van de beste boeken die ik dit jaar gelezen heb. Ik kan zo niet wachten tot het vervolg uit komt. De cover vind ook een parel. Samen met mijn bewerkingskunsten is hij eigenlijk nog net iets mooier dan in het echt. Voor diegene die Lobsters nog niet kennen. Ga je even snel schamen want dat boek is de zomerhit van afgelopen zomer geweest. Ondanks dat de mooie neonkleuren er niet goed uitkomen vind ik de foto toch enorm mooi. Wat ik met de boeken van Salla Simukka gedaan heb vind ik leuk om te zien. De ruggen van de boeken zijn zwart met rode letters. Ik heb dus die letters laten opvallen. I love it!


Dit boek is voor mij toch wel een van mijn favorieten. Net als de kroon van Tearling. Dit najaar verschijnt de Nederlandse vertaling. Maar kijk die cover. Hij is zo mooi.

Welke foto vinden jullie het beste gelukt?

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Wat een leuke foto's! Zelf houd ik ook erg van experimenteren op foto's bijvoorbeeld herfstdecoratie vlinders een roos/bos rozen en, ook heb ik is met een wit papiertje waar overheen gelopen was aan 1 kant een leuke foto kunnen maken, ik heb er stukjes van gescheurd en een beetje gekreukt daarna om mijn boeken heen gelegd. De voetstappen kon je natuurlijk niet zien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd er ook heel erg van om voor mijn blog mooie foto's te maken van mijn gelezen boeken. In het begin experimenteerde ik heel veel met compositie en effecten, maar op den duur ben ik gesettled voor een vaste stijl die me nog altijd goed bevalt. Van bovenstaande foto's vind ik vooral dat die met de cover van 'An Ember in the Ashes' eruit springt. De letters komen echt heeel mooi tot hun recht, vooral met die donkerblauwe achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd er ook heel erg van om voor mijn blog mooie foto's te maken van mijn gelezen boeken. In het begin experimenteerde ik heel veel met compositie en effecten, maar op den duur ben ik gesettled voor een vaste stijl die me nog altijd goed bevalt. Van bovenstaande foto's vind ik vooral dat die met de cover van 'An Ember in the Ashes' eruit springt. De letters komen echt heeel mooi tot hun recht, vooral met die donkerblauwe achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen