Persoonlijke update: ziek zijn

Er is een enorme radiostilte gevallen afgelopen week. Ik voel me al een week enorm ziek. Dat is iets wat ik niet kan ontkennen.

Het begon allemaal vorige week zaterdag toen ik heel erg benauwd werd. Het werd niet beter, het ademen werd zelf moeilijker. Daarom zat ik zondagmiddag alweer op de spoedeisende hulp. De arts daar zei dat ik 'gewoon' een luchtweginfectie had. Maar de week vorderde en ik werd er helemaal gek van. Dus gisteren zat ik, alweer, bij de huisarts. Die bevestigde het verhaal van zondag maar wou mij toch graag op allergieën laten testen. Maandag laat ik bloed afnemen en hoor ik meer. 

Om een lang verhaal kort te maken voel ik mij vandaag nog steeds niet beter. Het enige wat ik op een dag doe is: lezen en slapen. En als ik zin heb om aan mijn deken te werken ben ik daar nog mee bezig. Meer is het niet. Ik heb de kracht niet om elke dag een blog te schrijven. Dus ik wil nu, tot ik me beter voel, onregelmatiger gaan bloggen. 

Zoals jullie misschien op Goodreads gezien hebben, heb ik aardig wat boeken uitgelezen. Over twee boeken heb ik mijn reading challenge van dit jaar gehaald. Volgende week hoop ik dit feestje met jullie te kunnen vieren. Maar nu, nu duik ik mijn bed weer in!

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Heel veel beterschap! Hopelijk komt er iets uit de bloedafnames, dan weet je in ieder geval wat er aan de hand is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, dat klinkt niet leuk, hopelijk vinden ze snel een oorzaak en oplossing voor je probleem. Ik ben ook al een hele week ziek - dus doe ik het verplicht wat rustiger aan en dat betekent gelukkig meer tijd om te lezen. Kwestie van het onaangename aan iets leuk te koppelen. :)

    BeantwoordenVerwijderen