Isla and the happily ever after

Love ignites in the City That Never Sleeps, but can it last? 

Hopeless romantic Isla has had a crush on introspective cartoonist Josh since their first year at the School of America in Paris. And after a chance encounter in Manhattan over the summer, romance might be closer than Isla imagined. But as they begin their senior year back in France, Isla and Josh are forced to confront the challenges every young couple must face, including family drama, uncertainty about their college futures, and the very real possibility of being apart. 


Featuring cameos from fan-favorites Anna, Étienne, Lola, and Cricket, this sweet and sexy story of true love—set against the stunning backdrops of New York City, Paris, and Barcelona—is a swoonworthy conclusion to Stephanie Perkins’s beloved series. 


Titel: Isla and the happily ever after #3 Anna and the French kiss
Auteur: Stephanie Perkins
Aantal bladzijdes: 339
Speelt zich af in: New York (VS), Parijs (Frankrijk)
Uitgeverij: Dutton

Samenvatting

Isla zit op dezelfde school als Anna in Parijs. Ze is al vanaf het begin verliefd op Josh. Maar in het laatste jaar krijgen ze eindelijk wat. Maar Josh staat onder druk van zijn ouders. En zijn relatie met Isla lijkt eronder te bezwijken.

Mijn mening

Ik was zo blij dat in het begin van het boek uitgelegd werd hoe je Isla uitspreekt. Ik heb de naam nog nooit gehoord. En toen begon het laatste boek van Stephanie Perkins. Helaas hadden Anna en Lola en hun vriendjes niet zo'n grote rol. Totdat ze tegen het eind langskwamen. Ik was blij.

Dit verhaal is zo schattig. Ik denk dat het wel mijn favoriete boek is uit de serie. Ik vind het sowieso wel dat de serie beter wordt per boek. Vooral ook omdat Isla zich afspeelt nadat Anna daar ook geweest is.

En Josh is zo lief. Tot een moment dacht ik dat serieus. En toen boem bam plottwist. Het is niet dat ik hem haat maar ik denk dat Isla beter verdiend. Ook omdat Josh' ouders Isla niet mogen. Zij verdient iemand die haar mag.

Het voelde als een hangover toen ik klaar was met de serie. Het klinkt raar maar het is een super leuke serie. Lekker luchtig is het vooral, lekker voor in de zomermaanden. Ik kan niet wachten tot Stephanie Perkins meer gaat schrijven.

Ik geef Isla and the happily ever after 4/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten