Bloedzusters

Scarlett March leeft om te jagen op de Fenris – de weerwolven die haar oog hebben afgenomen bij een aanval op haar zus Rosie. Gewapend met een vlijmscherp hakmes en een bloedrode mantel is Scarlett een expert in het lokken en doden van weerwolven. Ze is vastberaden andere jonge meisjes te beschermen tegen een angstaanjagende dood, en zal niet rusten totdat elke wolf is gevild.

Rosie March dacht ooit dat haar band met haar zus onvoorwaardelijk was. Ze heeft haar leven aan Scarlett te danken en jaagt daarom aan haar zijde. Maar als er steeds meer zielen verloren gaan in de stad en de Fenris aan kracht lijken te winnen, droomt Rosie over een leven zonder weerwolven. Ze voelt zich aangetrokken tot Scarletts enige vriend, Silas, een jonge pelsjager. Maar betekent haar liefde voor hem het verraad van haar zus en alles waar ze samen voor hebben gestreden?Titel: Bloedzusters #1 Fairytaile retellings
Auteur: Jackson Pearce
Aantal bladzijdes: 320
Speelt zich af in: Atlanta (VS)
Uitgeverij: Moon

Samenvatting

Scarlet en haar zusje Rosie jagen op Fenris. De Fenris zijn op zoek naar en mens die ze kunnen veranderen in weerwolf. Scarlet en Rosie willen diegene vinden voordat de Fenris hem vindt. 

Mijn mening

Bloedzusters vertelt het sprookje van Roodkapje maar dan net iets anders. Scarlet en Rosie vermoorden de weerwolven, Fenris. En het idee dat mensen gewoon in weerwolven kunnen veranderen vind ik juist super leuk en interessant.Gewoon het hele idee achter het boek sprak me vanaf het begin al aan. Hij leest zo lekker weg. Dat plus een dosis spanning maakt dit boek compleet.

Op een moment werd Rosie naar mijn mening wat irritant. Ze liep de hele tijd te zeuren en zelfs haar zus werd er gek van. Rosie is meer een meisje dan een Fenris jager. Haar zus Scarlet is juist het tegenovergestelde. 

Tegen het einde van het boek voordat onthult werd naar wie de Fenris zochten had ik zo hier en daar wat vermoedens. het was gewoon frustrerend om te zien dat Scarlet en Rosie het niet zagen maar ik wel. 

Ik ben benieuwd naar de rest van de serie aangezien die niet doorgaan op Scarlet en Rosie is het dus een compleet nieuwe start.

Ik geef Bloedzusters 4/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten