Top 14 van 2014


Nu 2014 op zijn einde loopt maak ik een kort overzicht van mijn top 14 van 2014. Op hoeveel gelezen boeken ik uit ga komen weet ik nog niet. Momenteel sta ik op 148! Hier komt ie dan mijn top 14 van 2014.

14. I'll Give You The Sun van Jandy Nelson. Dit boek heeft een geweldig verhaal wat zeker een ereplaats verdiend. Ik kan dit boek aan iedereen aanraden!

13. Zac & Mia van A.J. Betts. Het is alsof je in een emotionele achtbaan zit als je Zac & Mia leest. Met een lekkere vlotte schrijfstijl zijn het ingrediënten voor een goed en geslaagd boek.

12. Onbreekbaar van Kami Garcia. Voor de fans van Supernatural is dit een enorme aanrader. Ondanks dat Kami Garcia ook Beautiful Creatures heeft geschreven bevat Onbreekbaar een vlotte schrijfstijl.

11. Blood Promise van Richelle Mead. In mijn ogen is dit het beste boek uit de Vampire Academy serie. Voor diegene die nog niets van Richelle Mead gelezen heeft, ik zeg lezen! Blood Promise is een geweldig boek.

10. Verslingerd van Lisette Jonkman. Meegesleept door de schrijfstijl van Jonkman liet Verslingerd mij niet meer los. Nog beter dan het eerste boek Verkikkerd. Ik ben fan!

9. Water & Vuur van Victoria Scott. Met wat foute vooroordelen, dat Water & Vuur erg op De Hongerspelen lijkt, ging ik het boek in. Maar wat heb je aan vooroordelen, het boek maakt een sprong door en wordt toch helemaal anders. Ik wacht met smart op deel twee!

8. The Maze Runner van James Dashner. Dit is een boek waar ik niet uitgepraat over raak. Het geweldige verhaal, heel veel spanning en goede personages komen samen en uiten zich in The Maze Runner.

7. About A Girl van Lindsey Kelk. Het is een boek van Lindsey Kelk moet ik meer zeggen? About a girl zit vol met hilarische momenten, een heerlijk boek dus.

6. Zwart - Wit van Gillian King. Een boek met een wat trage start waar je toch verliefd op kan worden. Dat is Zwart - Wit. Echt een boek om verliefd op te worden. 

5. The Unbecoming of Mara Dyer van Michelle Hodkin. Dit is een onvoorspelbaar boek, met een sexy badboy naast de hoofdpersoon. Wat wil je meer? Goede plottwist en goede personages zijn er. Verslavend is hij ook.

4. Just One Day van Gayle Forman. Op zoek naar een reis? Dat is Just one Day, met een Nederlandse jongen erbij. Als je hieraan begint kan je niet meer stoppen, dat is iets wat Gayle Forman in zich heeft.

3. Paper Towns van John Green. Het beste boek van John Green is voor mij persoonlijk Paper Towns. Hij is zo veel leuker dan The Fault en Looking for Alaska. Paper Towns zit vol met plottwisten. Een grote zoektocht is het.

2. Gone Girl van Gillian Flynn. Dit boek is niet te vertrouwen. Vol met plottwisten wordt je door het boek heen gegooid. Je kan niks vertrouwen, alles is anders dan het lijkt. 

1. Where Rainbows End van Cecelia Ahern. Rosie en Alex worden vanaf kleins af aan gevolgd in dit boek. Met een prachtig verhaal waarin je soms denkt, zie je dat nou echt niet? Is dit voor mij zeker DE nummer een van dit jaar. 

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Where Rainbows End heb ik nog niet gelezen , maar daar wil ik in 2015 zeker verandering in brengen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zac & Mia, The Maze Runner en Paper Towns vond ik ook erg goed! :) I'll give you the sun heb ik pas gekocht, wil ik binnenkort gaan lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave boeken! Een aantal staan ook in mijn lijstje zoals Gone Girl en Water en Vuur

    BeantwoordenVerwijderen