Frostbite

Rose worstelt met serieuze problemen op het gebied van relaties. Haar aantrekkelijke mentor heeft een oogje op iemand anders, haar vriend Mason lijkt meer voor haar te voelen dan zij voor hem en Rose vindt het op zijn zachtst gezegd nogal vervelens dat Lissa meer tijd aan haar vriend Christian besteedt dan aan haar. Nadat Strigoi in de buurt een bloederige aanval hennen gepleegd, staat de academie van Sint-Vladimir op scherp. De hele school wordt in de kerstvakantie op een verplichte skitrip gestuurd. Maar het schitterende winterlandschap en het chique resort leveren slecht de illusie van veiligheid.

Titel: Frostbite (ijskoud) #2 Vampire Academy
Auteur: Richelle Mead
Aantal bladzijdes: 327
Speelt zich af in: Vampire Academy, Spokane (VS)
Uitgeverij: Razorbill (Moon)


Samenvatting

Gezellig op een skitrip met school staat dus op de planning. Lissa en Rose gaan samen op skitrip. Natuurlijk gaat Lissa's vriend Christian ook mee. Op de skitrip leert Rose Mason beter kennen en ze weet dat hij eigenlijk best wel leuk is. Maar als de skitrip over is raakt Mason helemaal in de ban van het vermoorden van Strigoi en besluit om naar ze op zoek te gaan.

Mijn mening

Ik probeer het zonder spoilers te doen maar OHMYGOOOD wat is dit een geweldig boek. Ik had in het begin van Vampire Academy best wel wat moeite met het verhaal maar dat had ik juist helemaal niet in Frostbite.

Er worden zo veel nieuwe mensen geïntroduceerd in Frostbite. Heel leuk maar soms wel verwarrend. Maar meer personen Mason maken het wel beter. Mason is echt zoo leuk. Ik snap niet dat Rose niet meteen voor hem gevallen is. Ik merkte wel dat tegen het midden van het boek begon ze eindelijk voor zijn charmes te vallen. 

Lissa stort zich nu vol op Christian wat soms voor Rose grote irritaties opwekt dus ze moet ergens anders haar aandacht vandaan halen. Ze ontmoet Adrian op de skitrip hij blijkt dus Moroi te zijn. Ik ben helemaal fan van Adrian. Meer zeg ik niet.

Ik geef Frostbite 5/5

CONVERSATION

1 reacties: