Top 5: hoofdpersonen

Hoofdpersonen die maken het verhaal voor mij. Als ik me stoor aan een persoon leg ik het boek sneller weg dan wanneer een persoon mij aanspreekt dus bij deze mijn persoonlijke top 5.
1. Neville van Harry Potter. In de Nederlandse boeken heet ie Marcel maar ik vind Neville mooier. Ik vind hem echt geweldig. Hij komt voor mij dan heel anders over dan dat hij in de film wordt weer gegeven en ja ik vind hem zo leuk. 

2. Patch van Hush hush. Door hem lees ik de Hush hush saga verder. Ik ben een klein beetje obsessed met hem maar goed. Jullie zullen hier denk ik wel meer over lezen als ik de hele serie uit heb.


3. Emily van Pretty little liars. Ze komt bij mij over als een stoere meid, door haar blijf ik doorlezen in de pretty little liars serie. Ik vind haar als enige echt goed uit de serie vandaar dat zij hier thuis hoort. 

4. Allie uit The notebook. Ik weet niet waarom maar ik vind haar best wel leuk. Het verhaal waarin Allie leeft vind ik ook geweldig dus ja waarom een van de hoofdpersonen niet.

5.  Angela uit I heart New York. Als je mijn blog goed in de gaten hebt gehouden heb je gezien dat ik een enorm fan van deze serie ben. En Angela is geweldig naar mijn mening. Ze jaagt haar dromen na in een paar Loubuotins. Geweldig toch, wel naar mijn mening.


Wie zijn jou favoriete personen en uit welk boek?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Jaaaa, ANGELA <3 Nee, ff serieus, ook een van m'n favoriete personages uit boeken. Wat zou ik haar graag zijn.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen