I heart Las Vegas

De Britse Angela Clark heeft haar leven in New York perfect voor elkaar. Tot ze haar baan als blogger kwijtraakt - en de immigratiedienst daar lucht van krijgt. Al snel ligt er een brief op de mat waarin staat dat Angela's werkvisum wordt ingetrokken. Om in het land te mogen blijven, zal ze binnen een maand een baan moeten vinden. Of een echtgenoot. Ze heeft alleen het flauwe vermoeden dat haar knappe vriendje Alex bepaald niet staat te springen om met haar te trouwen. Tijdens een meidenweekend in Las Vegas met haar beste vriendin Jenny hoopt Angela haar zorgen even te vergeten. Samen gaan ze zich te buiten aan alle decadentie die de stad te bieden heeft: cocktails, extravagante outfits, clubs en natuurlijk brengen ze een bezoekje aan een van de vele trouwkapellen. Angela houdt stug vast aan het credo: what happens in Vegas stays in Vegas. Helaas blijkt de realiteit iets ingewikkelder in elkaar te zitten...
Titel: I heart Las Vegas #4 I heart
Auteur: Lindsey Kelk
Aantal bladzijde: 330
Speelt zich af in:  Las Vegas (VS) 

Samenvatting

Wanneer Angela een brief van de immigratie dienst krijgt dat ze het land uit moet besluit ze om dat niet aan Alex te vertellen wanneer hij er toch achterkomt is hij razend. Al snel vertrekt Angela met Jenny naar Vegas, Alex gaat met Jeff ook mee naar Vegas. Haar problemen worden niet opgelost in Vegas maar worden erger, zij en Alex gaan uit elkaar. 

Mijn mening

Dit boek uit de serie heeft de meeste drama. Vegas brengt alleen maar meer ellende met zich mee en stiekem vind ik dit wel leuk. Ik geef toe dat ik heb gehuild toen zij en Alex uit elkaar gingen, ik vind ze stiekem best wel leuk samen. Ik baalde echt toen ik het las. Aan de andere kant heb ik heel hard om Jenny kunnen lachen, zij is zo grappig en niet voorspelbaar. Je weet nooit wat ze doet. Ik ben erg benieuwd wat er in het volgende boek gaat gebeuren. 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten