The walking dead seizoen twee

Sherrif Rick Grimes wordt wakker in een verlaten ziekenhuis. De wereld is verwaarloosd en veranderd in het domein van vleesetende zombies. Rick begint een zoektocht naar zijn vrouw en zoontje. Onderweg komt hij erachter dat er maar weinig mensen aan het zombie-virus zijn ontkomen. Samen met de andere overlevenden probeert hij uit de handen te blijven van de bloeddorstige monsters…

Omdat ik spoiler-vrij wil blijven noem ik geen spoilers. Of ja ik probeer het. Als er iets heel erg belangrijks gebeurt is noem ik in ieder geval geen namen. Ook al weet ik dat veel mensen The Walking Dead al gezien hebben. Voor diegene die dat niet gedaan hebben alsjeblieft.

Nadat ik seizoen een gezien had was ik nieuwsgierig. De groep is redelijk uitgedund. Wanneer komen er nieuwe mensen bij? Ik moet eerlijk zijn, die acties met de zombies zijn toch wel te gaaf om te zien.

Het verhaal rond Rick, Shane, Daryl en de rest van de groep gaat rustig verder. Ze trekken uit Atlanta en blijven op de snelweg staan. Totdat er iemand van de groep het bos in rent. Met zombies achter het aan. Natuurlijk gaat de groep erachteraan. Ik wist vanaf dat moment eigenlijk al R.I.P. die gaan we niet meer terug zien. Toevallig ontdekken ze the barn aan het uiteinde van het bos. Waar ze zo ongeveer het hele seizoen blijven 

En dat was eigenlijk wel het spannendste uit seizoen twee. Om eerlijk te zijn vond ik er niet zo veel aan. Er gebeurde niet veel. Plus de barn is een plek waar eigenlijk geen zombies komen. Dus er waren nauwelijks goede zombiegevechten. 

Tot de laatste aflevering. Die was rondweg geniaal. ZOMBIES IN OVERVLOED. Eindelijk. Hiervoor ben ik die serie gaan kijken. Dat maakt het saaie deel heel erg veel beter. Nu de overige seizoenen nog kijken.

Kijken jullie ook Fear the walking dead? Het speelt zich eigenlijk vlak voor de apocalyps af. En het speelt zich af in L.A. maar je gaat geen Hollywood tegen komen. Gelukkig maar want dat zou het verpesten. Binnenkort zien jullie hier meer over. 


CONVERSATION

1 reacties:

  1. Het derde seizoen is gelukkig veel spannender! Ik ga binnenkort ook Fear the walking dead kijken, die lijkt me ook heel gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen