Aanraders zomer 2015

Ik heb de laatste tijd veel non-ya boeken gelezen. Ik ben heel erg blij dat dit lukt. Maar nu zit ik met een ander probleem, what's next? Er zijn zo veel goede boeken die gelezen moeten worden. Over goede boeken gesproken, hier komen wat aanraders van mijn kant. 
Rode letters van Anne Bishop. 
Meg Corbyn is een cassandra sangue, een bloedprofeet, die de toekomst ziet elke keer dat haar huid bloedt. Op de vlucht voor de man die haar gave wil gebruiken om rijk te worden, eindigt ze in een Stadspark van de Anderen - waar de menselijke wet niet geldt...


Simon Wolfgard, gedaantewisselaar en leider van het Stadspark in Lakeside, weet niet wat hem ertoe beweegt om Meg de baan te geven van Contactmens. Maar als hij Megs geheim ontdekt, moet hij beslissen of zij het waard is om de broze vrede tussen mensen en de Anderen op het spel te zetten...
Lees mijn recensie hier

Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover
Onvoorwaardelijk, de emotionele rollercoaster van New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover! Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs 'vrienden' is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?
Lees mijn recensie hier

Het vierde rijk van Maria Nygren
Blenda is niet populair, hoe ze ook haar best doet om vrienden te maken. Maar bij een schoolopdracht over Hitler krijgt ze een idee: wat als ze zijn propagandatechnieken zou gebruiken om op school de macht te veroveren? Kan ze iets goeds bereiken met de strategieën van een massamoordenaar?
Lees mijn recensie hier






Gebonden van Emma Chase
Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.


Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet… maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.
Lees mijn recensie hier


Kennen jullie deze boeken al? Zo ja wat vinden jullie er van? En hebben jullie nog aanraders voor mij?

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten