Leesmarathon!

Uitgeverij A.W. Bruna houdt op 21 juni een leesmarathon. 21 juni is de langste dag van het jaar. Het is het langste licht en de zomer begint dan. Hoe kan je beter de zomer in gaan dan met een goed boek? Ik ga sowieso mee doen! Ook al valt de 21e op vaderdag en begint de dag erna mijn toetsweek vind ik dat ik tijd en ruimte vrij moet maken voor mijn hobby. 



Wat wil ik gaan lezen? Hier ben ik nog niet uit. Vooral omdat zomerse boeken centraal staan. Ik heb in april heel veel contemporary boeken gelezen, daar kunnen jullie altijd nog inspiratie uit halen. Jullie horen hier binnenkort meer over!

Het doel is natuurlijk om zo veel mogelijk boeken te lezen op zondag 21 juni. Het thema boeken met een zomers tintje zegt niks. Je mag natuurlijk lezen wat je wilt. Ik zit er juist aan te denken om verder te gaan met de Half Zwart serie. Tenzij jullie nog aanraders hebben. Dat zou ik dan nog graag horen!


Ik ga nu even onderzoeken welke boeken ik ga lezen.

Gaan jullie ook mee lezen?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ik weet het niet zeker, maar ik wil wel echt heel graag mee doen natuurlijk! Ook omdat ik niet heb meegedaan aan de afgelopen 2 leesmarathons...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga deze aan me voorbij laten gaan vermits ik momenteel nog aan een Read-a-thon meedoe. Die loopt zondag-avond wel ten einde maar ik heb nog een hele hoop werk te doen en ga dus waarschijnlijk nog even wachten tot de Oh My Book-a-thon

    BeantwoordenVerwijderen