Zo word je verliefd

Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden - op zijn eigen leven.
Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij elkaar als Christine op een avond de Ha'penny Bridge in Dublin oversteekt. Adam staat daar, balancerend, klaar om te springen.
Adam is wanhopig, maar Christine doet hem een absurd voorstel. Zijn vijfendertigste verjaardag komt eraan en ze wedt dat ze hem voor die tijd in kan laten zien dat het leven de moeite waard is.
Ondanks haar vastberadenheid beseft Christine wat voor gevaarlijke belofte ze hem heeft gedaan. Tegen het tikken van de tijd beginnen de twee aan wilde escapades, grootse romantische acties en een aantal ongelooflijke nachtelijke uitstapjes. Langzaamaan begint Christine te denken dat Adam weer verliefd aan het worden is op zijn leven. Maar is dat alles wat er gebeurt?Titel: Zo word je verliefd
Auteur: Cecelia Ahern
Aantal bladzijdes: 320
Speelt zich af in: Dublin (Ierland)
Uitgeverij: Prometheus

Samenvatting

Christine ontmoet Adam wanneer hij op het punt staat om een einde aan zijn leven probeert te maken, ze probeert binnen twee weken zijn leven weer zo goed als normaal te maken. Samen proberen ze Adam's liefde terug te winnen. Maar de twee weken zijn om voordat ze het door hebben.

Mijn mening

Ze doet het weer hoor! Ahern met de geweldige schrijfstijl laat ze weer een prachtig verhaal tot leven komen. Ik geef toe dat de eerste vijftig bladzijdes ronduit raar waren. Je begint niet in het verhaal. En dan wanneer Adam in het verhaal komt, komt alles tot leven.

Zo word je verliefd klonk voor mij wel raar eerst. Vooral als je die hoofdstuk titels bekijkt lijkt het best wel op een zelfhulp boek. Maar dat is het totaal niet. Het is een geweldig boek. 

Op naar het volgende boek van Ahern denk ik maar. De schrijfstijl van haar is zo prettig om te lezen dat ik gewoon door het boek heen vlieg. Ze schrijft lekkere boeken. Als je nog nooit iets gelezen hebt van Ahern is dit boek heel goed om mee te beginnen.

Ik geef Zo word je verliefd 5/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten