Film: The fault in our stars

Hazel en Gus zijn bijzondere tieners die een hekel hebben aan alles wat gewoon is. Ze vinden elkaar in de voorkeur voor cynische humor en ze zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie ontstond nadat ze elkaar hebben ontmoet op een praatgroep voor kankerpatiënten.
Titel: The Fault in our Stars
Regisseur: Josh Boone
Duur: 126 minuten
Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolf, Lotte Verbeek.Mijn mening

Ik heb het boek al meerdere keren gelezen en ik was zo benieuwd naar de film. Vooral ook hoe John Green stukje bij beetje het verhaal van Hazel en Gus tot leven heeft gebracht. Ik wil niet al te veel spoileren maar ik ben echt heel erg onder de indruk.

Ansel en Shailene speelden al samen in Divergent maar TFIOS is iets heel erg anders dan wat Divergent was. Maar hoe ze samen speelden vind ik prachtig. 

Ik had redelijk wat verwachtingen van de film. Maar vlak voor de film dacht ik nee je kan niet alles hebben wat je wilt. Toch werd ik overdonderd door de film. Ik ben echt verliefd op Amsterdam en wat ze ook laten zien van Amsterdam is prachtig. Als je het boek hebt gelezen weet dat je ze met de assistente van Peter van Houten naar het Anne Frank museum gaan. Dit was mijn favoriete moment van de hele film. Voor Hazel is het niet al te makkelijk om al die trappen op te gaan maar wat een doorzettingskracht heeft ze. Ik vind die scene zo mooi gefilmd.

Ik heb vernomen dat Papertowns ook wordt verfilmd. Ik hoop dat John daar ook een pareltje van gaat maken.

Voor diegene die de film nog gaan kijken, neem een doos tissues mee en heel veel plezier!

Ik geef The fault in our stars de film 5/5


CONVERSATION

2 reacties: