Boek: Onvoltooid verhaal

Eindelijk weer een nieuw boek van Tatiana de Rosnay. Hij is zeker het wachten waard geweest.
 Titel: Onvoltooid Verhaal
Auteur: Tatiana de Rosney
Aantal bladzijde: 282 (volgens mijn ereader)
Speelt zich af in: Italië,  het jaar 2011. Rusland & Frankrijk in het verleden.

Samenvatting

De Franse Nicholas Duhamel, succesvol schrijver van de Envelop, wanneer hij en zijn vriendin Malvina op vakantie gaat naar Italië. Hij moet echt zijn nieuwe boek schrijven in zijn vakantie. Het boek neemt je mee terug in de tijd wanneer Nicholas op zoek is naar zijn identiteit. Wat eerst een leuke vakantie moest zijn werd een horror scenario voor hem. Zijn vriendin is ongepland zwanger en wilt trouwen, dit wilt Nicholas totaal niet. Zijn fans zitten hem ook dwars met de vraag wanneer zijn nieuwe boek uitkomt. Zijn uitgeefster denkt dat hij al bijna klaar is. Maar dan op de laatste dag van zijn vakantie komt het idee.

Mijn mening

Ik hou van dit boek! Hij is zo mooi en gedetailleerd geschreven. De stukken waarin je terug gaat naar het verleden van Nicholas passen precies goed in dit boek. Het onderwerp (een schrijver zonder inspiratie) vind ik super leuk! Zoiets vind ik goed bedacht. De manier waarop ze het verwoord is super mooi. De titel en de cover vind ik ook mooi. De betekenis van de titel kom je tegen in het boek, ik vind het heel mooi geschreven. Ik heb er niet zo veel meer over te zeggen behalve dan dat het een super goed boek is en het zeker aanraad aan iedereen!


CONVERSATION

1 reacties:

  1. Ah wat toevallig dat je dit boek heb uitgelezen! Ik heb dit boek namelijk op mijn lijstje staan met boeken die ik nog wil lezen haha. Na jouw mening moet ik toch maar veel sneller beginnen met het lezen ervan.

    BeantwoordenVerwijderen