Blog hop Crappy endings

Elke maakt Joany van Craving Pages een blog hop, met deze week als onderwerp, Crappy endings. Laat ik maar zeggen dat ik hier lekker kan gaan klagen!De blog hop van deze week luidt, en wel zonder spoilers: 
Welke drie series hadden zo’n slecht einde dat je zou willen dat je eerder in de reeks was gestopt met lezen?

Laat ik even beginnen met de Divergent (Inwijding) serie van Veronica Roth. Oh dear Allegiant (Samensmelting) had echt een vreselijk einde. Diegene die het laatste boek al gelezen hebben weten wat ik bedoel. Geen uitleg nodig zal ik maar zeggen.

Ten tweede het tweede boek in de Haar dag duologie van Gayle Forman. Zijn jaar is voor mij geen toevoeging op het verhaal dat in Haar dag wordt verteld. Ik hoopte op meer maar dat kwam niet, ik bleef achter met een teleurstelling. 

En als laatste The Raven cycle serie van Maggie Stiefvater. Boek een ging wel maar daar had ik het ook bij moeten laten. Ik zat al tegen een leesdip aan tijdens het lezen van De ravenjongens maar was toch vastbesloten om De dromendieven te gaan lezen. Maar helaas. Ik ben helaas nooit bij het einde gekomen, achteraf heb ik hier helemaal geen spijt van.

Bij welke series had jij eerder willen stoppen?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Hoi! Ik wilde even laten weten dat wij van Books of Aphrodite je genomineerd hebben voor een Liebster Award!

    BeantwoordenVerwijderen