We were liars

A beautiful and distinguished family.
A private island.
A brilliant, damaged girl; a passionate, political boy.
A group of four friends—the Liars—whose friendship turns destructive.
A revolution. An accident. A secret.
Lies upon lies.
True love.
The truth.

We Were Liars is a modern, sophisticated suspense novel from National Book Award finalist and Printz Award honoree E. Lockhart. 

Read it.
And if anyone asks you how it ends, just LIE.


Titel: We were liars
Auteur: E. Lockhart
Aantal bladzijdes: 227
Speelt zich af in: VS
Uitgeverij: Delacorte Press

Samenvatting

Cadance gaat elk jaar met haar familie naar hetzelfde eiland op vakantie. Maar wanneer Cadance een ongeluk krijgt komt er een gat in haar geheugen, ze kan zich niet veel meer herinneren. Maar ze gaat toch terug naar haar familie, maar die behandelen haar anders. Op zoek naar antwoorden. 

Mijn mening

Ik heb al aardig wat over dit boek gehoord voordat ik eraan begon. Dat er een enorme plottwist op het einde was, was het enige wat ik wist. Ik heb zeker niet teveel gehoord. WOW. Ik hou wel van goede plottwisten. 

In het begin wordt de familie aan jou, de lezer, voorgesteld. Ik vind dat erg prettig, je krijgt een idee wie wie is. Het deed mij een beetje aan Pretty Little Liars denken. De titel heeft dit ook voor mij gedaan. Maar ik kan je zeggen dat dat helemaal niet het geval is.

De schrijfstijl van Lockhart vind ik heerlijk, ik vloog door het boek heen. Ondanks dat het tot tegen het einde niet heel interessant was. Ik ga zeker meer lezen van E. Lockhart wees daar maar niet bang voor.

Mocht je We were liars nog niet gelezen hebben, dan moet je dat zeker doen! Het Engels is, voor mij, niet zo heel erg moeilijk. En je vliegt er zo door heen.

Ik geef We Were Liars 4/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten