Girl of Nightmares

Maanden zijn voorbijgegaan sinds de geest van Anna Korlov in haar kelder de deur naar de hel opende en erin verdween, maar Cas kan haar niet vergeten.
Zijn vrienden herinneren er hem constant aan dat Anna zich opgeofferd heeft opdat hij kan leven, niet halfdood ronddwalen. Cas weet dat ze gelijk hebben, maar voor hem kan geen levend meisje tippen aan het dode meisje waarop hij halsoverkop verliefd is geworden.
Hij ziet Anna overal: in zijn slaap, maar evengoed overdag, in visioenen die op nachtmerries lijken. Maar er is iets mis, grondig mis... Dit zijn geen gewone dromen. Anna wordt gekweld, en elke keer dat hij haar ziet lijkt ze op nieuwe en nog gruwelijkere manieren gefolterd te worden.
Cas weet niet wat er met Anna gebeurd is toen ze in de hel verdween, maar hij weet wel dat ze niet verdient wat er nu met haar gebeurt. Anna heeft hem meer dan eens gered, nu is de tijd gekomen dat hij hetzelfde voor haar doet...


Titel: Girl of Nightmares #2 Anna
Auteur: Kendare Blake
Aantal bladzijdes: 324
Uitgeverij: Manteau

Samenvatting

Cas kan het niet zo goed verwerken dat Anna weg is. Hij ziet haar steeds, zijn vrienden zien haar dan niet. Ze besluiten om Anna uit de hel weg te halen. Ze wordt door een andere geest gekweld.

Mijn mening

Ik heb heel erg van Anna dressed in blood genoten. En kon zeker niet wachten tot Girl of nightmares. Ik vond eigenlijk niet dat Anna zo'n open einde had. Maar alsnog kan ik geen genoeg krijgen van de schrijfstijl van Blake. 

Alleen het laatste deel van het boek vond ik interessant. Het verhaal gaat heel langzaam verder. Ik had er wel moeite mee. Ik dacht dat er meer spanning in zou zitten, dat het op net zo'n tempo als in Anna dressed in blood verder zou gaan. Dit was alleen bij het einde van het boek het geval. 

Maar het laatste deel was wel goed geschreven. Eigenlijk had ik zo'n einde na Anna verwacht. Ik heb het gevoel dat het verhaal niet afgelopen is. Ook al heeft Blake gezegd dat het voorlopig bij twee boeken blijft. Erg jammer vind ik zelf.

Ik geef Girl of nightmares 4/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten