Top 5 fantasy boeken


Ik dacht laat ik eens een top 5 maken. Ik lees nu meer fantasy boeken dan ik hiervoor las. Dus ik dacht laat ik ze eens op een rijtje zetten. Ze staan in willekeurige volgorde. Ik kon niet zo goed kiezen welke er beter was.Harry Potter and the Deathly Hallows. (J.K. Rowling)Als ik moet kiezen wat mijn favoriete Harry Potter boek is dan is het deze sowieso. Ondanks dat dit het laatste boek is het wel mijn favoriet. Er gebeurt zo veel en het is zo mooi beschreven. 

Schim en schaduw (Leigh Bardugo) OHMYGOOD Schim en schaduw is pas uit vanaf juni. Vanaf het moment dat ik hem in handen had was ik verliefd. De super mooie cover en het verhaal. Als je hem nog niet gelezen hebt moet je dat zeker doen. 


Spel der tronen (George R.R. Martin) Wat kan ik hier nog over zeggen? Als je de serie Game of thrones kijkt moet je zeker ook het boek lezen. Ondanks dat hij erg dik is (Ongeveer 700/800 bladzijdes) vlieg je er zo door heen!

De glazen troon (Sarah J. Maas) De glazen troon las ik ook deze zomer. Het is een super gaaf verhaal met een badass hoofdpersoon. Wat wil je nou nog meer? Hij leest heerlijk door. Onlangs heb ik ook het tweede boek uit gelezen die trouwens ook het lezen waard is!

Als laatste heb ik Shiver (Maggie Stiefvater) Shiver is een verhaal met weerwolven. Ik val serieus als een blok voor weerwolven. Er komt nog wat liefde bij kijken en BOEM je hebt een geweldig verhaal in je handen. Ik heb het gevoel dat veel mensen dit boek nog niet kennen. Hij is zeker het lezen waard!

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Mooi lijstje! Game of Thrones en De Wolven van Mercy Falls moet ik nog lezen, maar de rest heb ik wel gelezen! Stuk voor stuk geweldige boeken! :)

    BeantwoordenVerwijderen