Geek girl blundert door

Harriet Manners weet best veel. Zo weet ze dat een gemiddeld mens 100 kilo per jaar eet, al doet haar zwangere stiefmoeder hard haar best hier overheen te gaan. Maar wat Harriet níét weet is wat haar rol binnen het gezin wordt als de baby er straks is. Een modellenklus in Japan is dé kans om er tussenuit te glippen. Zal Geek Girl haar draai vinden aan de andere kant van de wereld?


Titel: Geek girl blundert door #2 Geek girl
Auteur: Holly Smale
Aantal bladzijdes: 280
Speelt zich af in: Tokio (Japan)
Uitgeverij: Gottmer
Samenvatting

Harriet vliegt de wereld over voor modellenklussen. Deze keer gaat ze naar Tokio, Japan. Haar zwangere stiefmoeder en vader kunnen niet mee dus haar oma gaat mee. Of Harriet hier blij mee moet zijn weet zij niet. Plotseling duikt Nick op nadat hij Harriets hart heeft gebroken.

Mijn mening

I love it! Ik kan totaal niet wachten tot ik het derde boek kan lezen. Normaal is het tweede boek in de serie een minder leuk boek dan het eerste boek maar daar had ik bij Geek Girl totaal geen last van. Het was juist eerder andersom. 

Harriet is in Japan. Ze woont met twee andere meiden in een huis en op de een of andere manier komt Harriet altijd te laat voor haar afspraken. Ik kan er wel om lachen, ze komt er altijd wel op een manier uit.

Helaas gaat niet alles zoals gepland met Nick. Harriet is hopeloos verliefd op Nick maar hij belt haar niet terug, neemt ook niet op. Het lijkt alsof hij haar niet meer weer spreken totdat hij opeens opduikt. Ik lachte me kapot. 

Ik ben helemaal om, Geek girl is zeker wat voor mij. Harriet is geweldig en vooral hoe ze omgaat met alle gekke en rare omstandigheden. En ik kan zeker niet wachten tot het nieuwe boek uitkomt volgende week.

Ik geef Geek girl blundert door 5/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten