Film: What to expect when you're expecting

Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars- partner nogal op z’n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken… en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is. Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)? Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.
Titel: What to expect when you're expecting
Regisseur: Kirk Jones
Duur: 110 minuten
Cast:  Cameron Diaz, Matthew Morrison, Jennifer Lopez, Anna Kendrick.

Mijn mening

What to expect when you're expecting vind ik een heel erg leuke film. Ik heb hem met mijn vriend en moeder gezien en zij vinden hem ook leuk. Het is dus niet een film alleen voor vrouwen. Dat zeker niet! Hoewel het over zwangere vrouwen gaat zit er enorm veel humor in. Je hebt een groep vaders die Alex laten zien wat het is om vader te zijn. De mannen zien er wat raar uit maar wat kan je hierom lachen. Er zit zo veel humor in vooral bij deze mannen. Dat maakt het kijken nog leuker.

Het is geen goed voorbeeld als een tiener zwanger raakt na een onenightstand. Ik zal niet spoilen maar voor mij is dit geen goed voorbeeld vind ik zelf. Voor mij zitten er geen herkenbare momenten in omdat ik nog geen kinderen heb maar mijn moeder wel. 

Als je deze vakantie tijd over hebt raad ik het zeker aan om deze film te gaan kijken!

Ik geef what to expect when you're expecting 5/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten