Top 5: 2013 reads

Ik heb aardig wat nieuwe boeken ontdekt in 2013. Een van die ontdekkingen is de Divergent trilogie. Inmiddels heb ik de trilogie in een leuke boxset in huis. Er is ook iets nieuws toegevoegd aan me blog. Kijk naar rechts op de pagina. Jullie kunnen mijn Goodreads reading challenge in de gaten houden. 
1. Divergent - Veronica Roth. Dit is bij verre het beste boek wat ik in 2013 heb gelezen. Trouwens ook het eerste boek van 2014. Nu is het wachten totdat de film uitkomt ik ben zo benieuwd daarna. 

2. The fault in our stars - John Green. Dit is voor mij ook een enorme ontdekking geweest. Ik vind Joh Greens schrijfstijl fijn om te lezen. En the fault in our stars is voor mij het beste boek van hem.

3. I am number four - Pittacus Lore. Ik had voor 2013 nog nooit van dit boek gehoord. Ergens in de zomer had ik hem voor het eerst gelezen en meteen verkocht, ik vind dit echt een geweldig boek. 

4. De boekendief - Markus Zusak. Hoe dit boek ooit op mijn pad is gekomen weet ik niet maar ik weet wel dat hij geweldig is. In maart komt de verfilming uit, ik denk dat ze die helemaal verpest hebben aangezien het boek geweldig is geschreven.

5. Carrie - Stephen King. Dit boek is eigenlijk al heel oud en ik kom er dit jaar pas achter. Het is een gestoord maar zo'n gaaf boek en ik ben echt blij dat ik hem ontdekt heb. 

Wat is de beste ontdekking van jou in 2013?

CONVERSATION

1 reacties: