Top 5 verfilmingen

Boekverfilmingen zijn heerlijk om naar te kijken. Het liefst eerst het boek lezen en daarna nog de film. Vaak valt de film dan tegen omdat het boek zo veel keer beter is. Hier komen mijn favoriete verfilmingen.


1. Catching Fire (Suzanne Collins) Ik vind dit een van de beste verfilmingen die ik de afgelopen tijd heb gezien. Hoe sommige scene's worden weer gegeven gewoon prachtig. 

2. Harry Potter and the Deathly Hallows (J.K. Rowling) Ondanks dat het boek soms wat langdradig was is het toch mijn favoriete boek. De film is prachtig gemaakt en ik kijk hem super vaak!

3. I am number four (Pittacus Lore) Toen ik aan het boek begon had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ondanks alles had ik hem zo uit en ik hou er van. De verfilming was beter dan ik had verwacht. 

4. Haar naam was Sarah (Tatiana De Rosney) Ik hou van dit boek. Ik vind de film wel wat tegenvallen maar dat was niet erg. De film was helemaal niet wat ik ervan verwacht had.

5. Extreem luid & Ongelooflijk dichtbij (Jonathan Safran Foer) Wauw hoe kan ik dit boek omschrijven? Het is een zoektocht door New York die emotioneel begint en emotioneel eindigt. 

Het tweede boek dat ik deze maand uit heb is een feit. Eleanor & Park heb ik (eindelijk) uit.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten