Tag: SinteKerst

Weer een leuke tag. Ik vind het super leuk om ze in te vullen. Op youtube staan er enorm veel en ik vind het leuk om ze te vertalen. Deze keer neem ik een tag gemaakt door Emmy van zon en maan
Welk(e) boeken(en) lees jij deze kerstvakantie?

Ik probeer de I heart serie uit te krijgen dus I heart London en I heart Christmas. Daarnaast wil ik dolgraag Game of thrones uit lezen. Wat een geweldig boek is dat zeg! Ook komen de boeken hier nog bij die ik met mijn verjaardag krijg.

Welk boek hoop jij onder de kerstboom of in je schoen te vinden?

Ik zou De test (Joelle Charbonneau) en De vijfde golf (Rick Yancey) heel graag willen hebben. De test heb ik nog niet gelezen maar de vijfde golf vind ik een geweldig boek. Daarnaast zijn de covers ook super mooi. Natuurlijk wil ik ook de rest van de Lorien Legacies willen hebben. 

Het mooiste boek om met kerst of Sinterklaar cadeau te geven is?

Hmm... moeilijke vraag. Ik vind dat De boekendief (Markus Zusak) echt een prachtig boek is, die zeker het lezen waard is. Een heel erg ontroerend mooi boek is het en ik denk dat iedereen wel van dit boek gaat houden als je hem gelezen hebt.

De mooiste boekverfilming om met kerst te kijken is?

Bridget Jones vind ik erg vermakelijk om naar te kijken. Als je voor de echte kerst sfeer gaat vind ik Harry Potter wel wat. In Hogwarts ziet het er super gezellig uit met de kerst.

Bij welke auteur zou jij wel aan het kerstdiner willen aanschuiven?

John Green! Hij is echt een geweldige auteur. Zijn youtube vlog is echt geweldig en ik heb zo veel vragen voor hem. Hij lijkt me ook heel erg aardig en het lijkt me echt super om hem te mogen ontmoeten. 

Welk boek brengt jou in de ultieme december feest stemming? 

Harry Potter! Zoals hierboven al genoemd heeft het voor mij een echte kerstsfeer. En de boeken blijven erg leuk om te lezen. 

Als je één boek aan de hele wereld mocht schenken om aan iedereen uit te delen, welke zou dit dan zijn? 

Ik twijfel hierover. Niemand vindt hetzelfde leuk, niet iedereen is creatief maar toch bestaat het perfecte boek voor iedereen niet. Maar een leeg boekje is altijd leuk. Ieder kan erin maken wat diegene wilt. Ook vind ik Wreck this journal super leuk, zo maak je ook een eigen boekje. Als ik dan toch moest kiezen ga ik voor Wreck this journal, je bent dan lekker creatief bezig en dan mag je een boek verwoesten. Iets wat ik normaal nooit met een boek zou doen. 

En tot slot: Een leuke wens voor de lezers van je blog:

Iedereen hele fijne feestdagen, breng dit door met diegene die veel voor je betekenen. Maak er iets leuks van. Ik hoop dat jullie ook in 2014 hier weer komen om mijn reviews te lezen.  Maak er het beste van!


CONVERSATION

1 reacties: