Update: december reading challenge

Zoals ik al eerder medegedeeld had dat er een reading challenge aan komt is er een leuke toevoeging bij gekomen! 
Emmy van Zon en Maan  heeft een boekenadventskalender. Mijn reading challenge is daar een onderdeel van geworden. Dankzij Emmy mag ik nu een boek weggeven 'De teruggekeerden' van Jason Mott. Hoe je dit boek kan winnen staat hieronder beschreven.

Wil je kans maken op dit boek moet je aller eerst: 
Een boek gelezen hebben en mij je review gestuurd hebben. Je moet mij ervan overtuigen waarom het een goed boek is of dat je er helemaal niks aan vind. Dit moet voor 15 december zijn ingestuurd wat betekent dat jullie vanaf de 1e (zondag) nog 14 dagen hebben (twee weken) Zoals jullie weten start mijn reading challenge vanaf zondag dus wie voor zondag een review instuurt doet al niet meer mee. 

Nu het over het boek wat je kan winnen. De titel van het boek is De teruggekeerden geschreven door Jason Mott. 
Op een zonnige dag in augustus 1966 verdrinkt de achtjarige Jacob, zoon van Lucille en Harold Hargrave. Bijna vijftig jaar later staat hij voor hun deur. Blakend van gezondheid, nog steeds acht jaar oud. 

En Jacob is niet de enige die is teruggekeerd uit de dood. Overal in de wereld duiken Teruggekeerden op, en al gauw zijn het er zo veel dat steeds meer mensen zich bedreigd voelen. Niemand begrijpt waarom het gebeurt, hoe het mogelijk is. Maar één ding is zeker: in de chaos die volgt zal iedereen uiteindelijk een keuze moeten maken. 


Het boek spreekt mij aan, ik ga hem nog lezen voordat ik hem weggeef. Mijn recensie komt rond de 15e online te staan.

Wat ik ga lezen is nog een groot mysterie dat ligt voornamelijk aan de bui die ik heb. Vermoedelijk ga ik verder in de Hush hush sage van Becca Fitzpatrick en maak ik de I heart serie ook af. 

Ook niet onbelangrijk is te weten waar je, je recensie heen moet sturen. Dit is despicablebooks@hotmail.com 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten