Top 5 Young Adult

Ik en denk ik veel andere mensen houden van lezen, young adult is een van mijn favoriete genres en hoop dat ik jullie hiermee enthousiast maak!
Ik hou ervan om YA (young adult) boeken te lezen. Deze zijn speciaal geschreven voor mensen die te oud zijn voor de kinderboeken lees dolfje weerwolfje maar net te jong voor de literatuur daarom heb ik hier voor gekozen.


1. Divergent- Veronica Roth. Ik vind dit echt een prachtig boek, ik wou eigenlijk mijn nummer twee daar ook plaatsen. Hij heeft zeker een verdiende eerste plaats. Kijk verder op mijn blog voor mijn mening hierover.

2. The Fault in Our Stars - John Green. Het is zeker een verdiende tweede. Ook hiervan heb ik al een review geschreven. Hij is zeker de moeite waard.3. City of Bones - Cassandra Clare. Ik vond het wel een saai begin hebben maar het einde is zeker veel beter waardoor je het vervolg wilt lezen. Hier heb ik ook nog een review van gemaakt.

4.  The Carrie Diaries - Cadace Bushnell. Ik twijfel of dit echt een YA boek is. Ik vind het wel een YA boek, het is niet 100% zeker.


5. Fatale Liefde - Carry Slee. Ik lees niet vaak Nederlandse boeken maar deze was echt leuk! Review komt binnenkort online.


Ik hoop dat ik jullie nu weer enthousiast gemaakt te hebben en dat jullie meer boeken gaan lezen!

CONVERSATION

2 reacties:

 1. Leuk! Ik hou van young adult boeken. Ze lezen vaak zo fijn weg. Die van The Carrie Diaries moet ik ook nog steeds lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil nummer 1,2 en 4 sowieso nog lezen! Ik heb al zo vaak gehoord dat het prachtige boeken zijn. En ik ben gek op de The Mortal Instruments serie, ik heb tot nu toe alle boeken gelezen en vond ze prachtig. Het 3e boek vond ik tot nu toe het beste boek.
  Ik kan niet wachten tot het 6e en laatste boek ervan uitkomt :)

  Kijk je eens op mijn blog? http://futuristicthinker.weebly.com
  Ik wil ook nog een paar reviews over mijn boeken schrijven! Tot nu toe zijn het enkel nog maar outfit en reviewposts :)

  BeantwoordenVerwijderen