Boeken die binnenkort uitkomen

Ik ben sinds kort weer heel actief dingen aan het sorteren, lijstjes maken en dat soort dingen. Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit zo georganiseerd geweest. Kon ik dat maar over mijn schoolwerk zeggen, dan haal ik, hopelijk, nog makkelijker het examen. Dus hier even een klein overzicht met boeken, die ik graag nog wil lezen maar nu nog niet uit zijn.Rebel van Julie Kagawa. Dit is dus het vervolg op Talon. Oh mijn god dat boek was dus geweldig. Lees hier mijn recensie van Talon.
Ember slaat op de vlucht met Kobalt en moet tot haar verdriet haar broer Dante achterlaten. In de ogen van Talon is ze nu een rebel, een verrader, en de jacht op haar wordt geopend. Talon

zet daarbij de perfecte kandidaat in: hun pas gerekruteerde agent Dante. Ondertussen broedt Ember op een plan om Garrett, de jongen die zich voor haar heeft opgeofferd, te bevrijden uit handen van de Orde van St.-Joris.
Rebel wordt op 22 september verwacht.Hij is van mij van Chinouk Thijssen
Ik las Blindelings eerder dit jaar. Ik ben daardoor heel erg benieuwd geworden naar Hij is van mij. Lees hier mijn recensie van Blindelings.
Had ik deze baan maar nooit gekregen. Had ik Arthur maar nooit ontmoet. Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.
Wanneer Zara in de winkel Next View komt te werken ontmoet ze Arthur. Hij is leuk, charmant en geeft haar alle aandacht. Haar verliefdheid is niet tegen te houden, maar Arthur heeft meer aanbidders. Sommige gaan wel heel ver om hun doel te bereiken: Zara uit de weg werken. Ze heeft het gevoel dat ze continu in de gaten wordt gehouden, en wanneer een van haar collega’s vermist lijkt te zijn, wordt Zara al snel als verdachte aangewezen.
Hij is van mij wordt op 23 september verwacht.


List en leugens van Leigh Bardugo.
Ja je hoort het goed, een nieuw boek van Leigh Bardugo. I totally love it. En dat voordat het boek al verschenen is. En het beste is nog wel dat List en leugens zich ook in de Grisha wereld afspeelt!
In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in zijn eentje…

Kaz vertrekt uiteindelijk met een team dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zootje lijkt. Een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion die als bijnaam ‘de Schim’ heeft en een Hartenwringer die haar magie vooral gebruikt om te overleven in de sloppenwijken. En dan is er Kaz zelf nog, een dief die gespecialiseerd is in onmogelijke ontsnappingen.


Tijdens hun reis moeten ze dwars door vijandig Fjerda trekken en worden ze belaagd door een andere bende die op hetzelfde doel uit is, maar ook door Grisha die dankzij een mysterieuze drug een bijna onmogelijke, explosieve kracht hebben ontwikkeld. Oh, en tussendoor moeten ze ook proberen om elkaar niet te vermoorden.
List en leugens wordt in november verwacht.

De hemel begint  bij je voeten van Jandy Nelson.
Hey een nieuw boek van Jandy Nelson. Ik heb dat nodig. Iedereen heeft dat nodig. En dat terwijl haar derde boek pas in 2017 verwacht wordt. Dus nog twee jaar! Hoe gaan wij dat volhouden?
Lennie Walker is zeventien, brengt haar tijd het liefst door met een boek en laat poëzie achter voor toevallige voorbijgangers. Als haar temperamentvolle zus Bailey plotseling overlijdt, komt ze er alleen voor te staan. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er opeens twee jongens die haar aandacht vragen – ondanks haar niet-bestaande voorgeschiedenis met de liefde.

Toby was het vriendje van Bailey, en Lennie en hij lijken als enige elkaars verdriet écht te begrijpen. Als Lennie in zijn ogen kijkt, kan ze haar zus soms weer zien. Joe is nieuw, komt uit Parijs en heeft een magische grijns en een ongelooflijk muzikaal talent. Voor Lennie zijn de jongens als de zon en de maan: bij de een vergeet ze haar verdriet, maar alleen de ander kan haar troosten. Alleen weet ze ook dat als de zon en de maan botsen, de hele wereld explodeert.
De hemel begint bij je voeten wordt op 21 september verwacht.

Naar welk boek zijn jullie het meeste nieuwsgierig?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ik ben benieuwd naar allemaal! :D Ik heb Pupil nog in de kast staan, maar ben nu al benieuwd naar Rebel.

    BeantwoordenVerwijderen