The kiss of deception

 A princess must find her place in a reborn world.
She flees on her wedding day.
She steals ancient documents from the Chancellor's secret collection.
She is pursued by bounty hunters sent by her own father.
She is Princess Lia, seventeen, First Daughter of the House of Morrighan.
The Kingdom of Morrighan is steeped in tradition and the stories of a bygone world, but some traditions Lia can't abide. Like having to marry someone she's never met to secure a political alliance.
Fed up and ready for a new life, Lia flees to a distant village on the morning of her wedding. She settles in among the common folk, intrigued when two mysterious and handsome strangers arrive—and unaware that one is the jilted prince and the other an assassin sent to kill her. Deceptions swirl and Lia finds herself on the brink of unlocking perilous secrets—secrets that may unravel her world—even as she feels herself falling in love.

Titel: The kiss of deception #1 The remnant chronicles
Auteur: Mary E. Pearson
Aantal bladzijdes: 489
Uitgeverij: Henry Holt

Mijn mening

Lia is gedwongen om met een prins te trouwen. Ze heeft hem alleen nog nooit ontmoet. Dus ze besluit weg te lopen op de dag dat zou gaat trouwen. De prins is nieuwsgierig naar haar geworden en gaat naar haar op zoek.

Mijn mening

Het concept van een prinses die wegloopt sprak mij heel erg aan. Ik zou het ook niet aankunnen om met iemand te trouwen die je nog nooit ontmoet hebt. Alleen maar in het belang van het koninkrijk. Natuurlijk is het land belangrijk, maar ik vind dat je liefde vinden belangrijker is.

Dus Lia gaat naar een dorp. Ze doet zichzelf voor als een gewone burger. In het dorp zijn ook Rafe en Kaden, zij vallen Lia meteen op. Ze trekt met beide mannen op. Een groot deel van het boek draait om het feit wie de moordenaar is en wie is de prins. En ik zeg je vast, je wordt verrast door dit. 

De personages zijn geweldig neer gezet. Maar voor de rest gebeurde er bijna niks. Waarom vind iedereen het dan zo'n geweldig boek? Puur en alleen om de schrijfstijl van Mary E. Pearson. Ik ben ook als een blok voor haar schrijfstijl gevallen. Dat maakt al een hoop goed voor het verhaal.

Ik geef The kiss of deception 4/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten