Verwoest me

IK HEB DE REPUTATIE OPGEBOUWD VAN EEN
KOUD, GEVOELLOOS MONSTER DAT VOOR NIETS
OF NIEMAND BANG IS EN NERGENS OM GEEFT.
MAAR DIT ALLES IS VRESELIJK MISLEIDEND.
wANT IN WERKELIJKHEID BEN IK NIET VEEL MEER
DAN EEN LAFAARD
Terug op de basis van Sector 45 is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond.
Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken. Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan.
Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie. Het speelt zich af na Vrees me en voor Breek me en wordt volledig verteld vanuit het persectief van Warner.
Titel: Verwoest me #1.5 Touching Juliette
Auteur: Tahereh Mafi
Aantal bladzijde: 128
Speelt zich af in: Sector 45
Uitgeverij: Blossom Books

Samenvatting

Warner is neergeschoten door Juliette vlak voordat zij, Adam en Kenji er van door gingen. Het gaat totaal niet goed met Warner. Hij stort in wanneer hij Juliettes dagboek leest. Zijn vader vind het niet leuk dat Juliette in zijn hoofd zit.

Mijn mening

Nadat ik Breek me uit had was ik in een tweestrijd beland. Warner is toch niet zo erg als ik had gedacht en Adam is ook erg leuk, maar wie is nou leuker? Na het lezen van Verwoest me ben ik eigenlijk nog niks duidelijker. 

Warner is zó wanhopig, hij moet en zal Juliette krijgen. Nee daar hou ik totaal niet van. Maar aan de andere kant kan ik hem wel begrijpen, Juliette is echt een geweldige meid en wie zou haar nou laten lopen? Hierdoor ontstaat in Breek me een kleine strijd om wie Juliette krijgt. 

En dan nu weer terug naar Verwoest me. Ik vind het erg leuk om vanuit Warners perspectief te lezen. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere novella Versplinter me, deze is vanuit Adams perspectief geschreven. Vanaf nu ben ik er denk ik klaar voor om  Vertrouw me te gaan lezen. Kom maar op met het einde van de serie!

Ik geef Verwoest me 5/5

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten