Sterrenhemel

Sterrenhemel van Colleen Hoover, een New York Times-bestseller! Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven? Schrijfster Colleen Hoover houdt van social media, haar man, cola light en haar kinderen niet in deze volgorde, maar we doen ook geen uitspraken over welke dan wél. 
Titel: Sterrenhemel #1 Hopeless
Auteur: Coleen Hoover
Aantal bladzijdes: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning

Samenvatting 

Sky's leven is gewoon, ze woont bij haar moeder. Ze heeft alleen geen toegang tot internet. Maar dan ontmoet ze Dean Holder. Een jongen die haar hele wereld op zijn kop zet. Ze voelt dingen die ze nooit eerder gevoeld heeft.

Mijn mening

Ik ga steeds meer NA boeken lezen. Yay voor dat. Van Sterrenhemel wist ik niet helemaal wat ik moest verwachten. Hij was al meerdere keren bij mij aangeraden dus heb ik toen maar de sprong in het diepe gemaakt.

Ik vind het helemaal niet zo´n geweldig boek. Ik heb er wel van genoten maar daar blijft het ook bij. Ik moet wel toegeven dat sinds die enorme plottwist ik het verhaal leuker ben gaan vinden. 

Oh Dean Holder wat doe jij toch met mij? En ik denk ook met andere lezers. Ik moest enorm aan mijn vriend denken, alleen met hoe hij zich gedroeg. Elke keer dat hij verscheen in het verhaal kwam er een glimlach op mijn gezicht.

Of ik Sterrenregen ga lezen weet ik niet. Vooral omdat dat het verhaal van Sterrenhemel is maar dan vanuit het perspectief van Dean. Ik weet niet of ik daar op zit te wachten.

Ik geef Sterrenregen 4/5

CONVERSATION

1 reacties: