Nieuw van de bieb

Geweldig hé, ik ben terug. Stiekem heb ik het enorm gemist. Bloggen vind ik echt super leuk om te doen en het maakt nu al een deel uit van mijn leven. Dus ik ging vandaag naar de bieb even het vervolg op Drift halen, het laatste boek had ik al in huis maar goed nu zit ik thuis met wel meer boeken. Benieuwd?

Mooie posters hé haha. Belle en Dreiging had ik al in huis. Momenteel lees ik in Belle en ik denk dat ie nu wel heel snel uit is. 

Dwalen en Dromen zijn nieuw. Ik kan niet wachten om daarin te beginnen. Ook Scarlet is nieuw. Ik heb Cinder ongeveer anderhalve week geleden uitgelezen en ik vind hem geweldig. Daarom kon ik Scarlet gewoon niet laten liggen. Eve en Adam is ook nieuw ik weet niet hoe vaak ik bij de boekhandel heb getwijfeld zal ik hem nou wel of niet kopen? Ik vind Gone van Michael Grant niet geweldig, vandaar mijn twijfels. En nu zag ik hem liggen bij de bieb en ik dacht mee nemen.

Ik kwam met vier boeken thuis terwijl ik verwacht had dat ik alleen Dwalen en Dromen ging halen. Niks mis mee, ik weet al wat ik dit weekend ga doen.

Veel leesplezier allemaal en tot morgen.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten